REAL MADRID VS JUVENTUS GÖR 4-3 FÖR ATT KVALIFICERA SIG TILL SEMIFINAL I UEFA CHAMPIONS LEAGUE

Den andra omgången av kvartfinalen i Champions League inledde en tung match, Real Madrid vs Juventus. I den första omgången av de två sidorna slog Real Madrid Juventus 3-0 bort, Real Madrid förlorade inte matchen kommer att främjas, men med Barcelonas Förflutna väntar alla Juventus att göra ett mirakel. Slutresultatet är att Juventus är nästan ett mirakel, men Real Madrid har Ronaldo. Han dödade personligen detta mirakel.

Juventus kom med en aura av hämnd, och spelet började bara ta ledningen i första minuten för att bryta dödläget. Detta mål gjorde att båda sidorna blev Juventus 1-3 bakom på startlinjen och den röda ögonen Juventus gjorde igen i 36: e minuten. Ett mål, med ett totalt poäng på 2: 3 bakom, Juventus härskade Bernabeu, och i den 59: e minuten i andra halvlek gjorde Mathouu ett annat mål med ett totalt poäng på 3: 3.

Just nu kom trycket helt till Real Madrid. Spelet hade fortfarande 30 minuter. Tiden gick över en minut och en sekund. Fram till den 92: e minuten av matchens tid vred Vazquez i straffområdet och domaren vissade för straff. Efter att Buffons protester straffades, gick Ronaldo ut. Vid det här avgörande ögonblicket motstod Ronaldo trycket och skickade bollen in. Real Madrid gjorde 4: 3 mot Juventus.

Ronaldo, som gjorde ett mål, visade upp sina magmuskler och räddade Real Madrid från kanten av spelet. Real Madrid kommer att bli inristad i skamkolonnen, precis som att Barcelona eliminerades från Rom på första dagen i matchen. Ronaldo är inte Messi, Ronaldo förmåga att avsluta nyckel spelet är verkligen ostoppbart, han använde detta mål att döda spelet och räddade Real Madrid.

Detta spel är Ronaldo 150: e match i Champions League och tredje gången i Champions League-historien. Detta är Ronaldo 120: e mål i den enskilda UEFA Champions League och fortsätter att uppdatera poängresultatet. Detta är hans 10: e drag mot Juventus. Bollen är den första spelaren som gör 10 mål mot ett enda lag; Ronaldo personligen scorer 15 + mål i en enda säsong, och har 3 individuella 15 + mål i en enda säsong, vilket gör honom till kungen av mål i Champions League.

Denna Ronaldo kan sägas vara Konungen i Champions League-kungen, men också kastat en stor röst för honom i Golden Ball-tävlingen, Messi att vinna Golden Globe-priset nästan ingen spänning, i Champions League jämfört med Ronaldo för dåligt Men , i den nuvarande Champions League, är det Liverpools Salah som kan skaka Ronaldos position. Matchen mellan de två är full av överraskningar. Låt oss köpa billiga Real Madrid fotbollströjor för att fira denna fantastiska nyheter!

Välkommen att följa vår blogg för att få mer nyheter om https://www.fotbollsfans.com/.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *